Jouw Favoriete Fairtrade Product

Favoriete Fairtrade Product van David

Onze collega David met zijn favoriete fairtrade product, de Tony’s Chocolonely melk karamel zeezout. En David is niet de enige want deze fairtrade karamel zeezout chocoladereep is de best verkochte reep in onze winkel. De cacao wordt rechtstreeks ingekocht bij de boerencoöperaties in Ghana en Ivoorkust waar Tony’s een langetermijnrelatie mee heeft.

Wist je dat wij op dit moment 15 verschillende smaken verkopen? En dat daar half september drie smaken bij komen want dan verschijnen de jaarlijkse Limited Editions. Nieuwsgierig? Houd onze Facebook pagina in de gaten!

David werkte tot vorig jaar in de Wereldwinkel in Uithoorn. Helaas hebben zij de deuren gesloten dus heeft David zich aangemeld in Aalsmeer. Hopelijk weten de klanten uit Uithoorn ook de weg te vinden naar onze fairtrade speciaalzaak in Aalsmeer.